Hirdetés

Rage 2 - két óra alatt végigjátszotta a jelenlegi rekorder

|

Egy hete jelent meg a játék, és máris speedrunnerek rohannak át rajta.

Hirdetés

Mostanában azért már elvárható, hogy egy lineáris AAA játék sztorijának teljesítése 10-15 órát, egy nyílt világúé pedig inkább 20-30 órát vegyen igénybe.

Hirdetés

A Rage 2-t kényelmesen is le lehet darálni 8-10 óra alatt, utána csak az unalmas, fantáziátlan opcionális feladatok maradnak. Így nem meglepő, hogy a speedrunnerek gyorsan ráúsztak, és már van, aki kevesebb mint 2 óra alatt eljutott a végére. Persze ez csak az Any% rekord, azaz nem számít a módszer, csak az a fontos, hogy minél hamarabb legördüljön a függöny. Az id játékaiban különösen gyakorlott CreeperHntr különböző hibákat kihasználva 1:53:26-tal állította be a csúcsot, nézzetek bele a videójába; már csak azért is érdemes, mert jól látszik, milyen gördülékeny a harc:

Ti hogy álltok vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)