Hirdetés

Rage Anarchy Edition ajándék poszterrel

|

Rendeld elő a Rage Anarchy Editiont PC-re és egy A2-es posztert kapsz ajándékba.

Hirdetés

2011. október 7-én jelenik meg a Rage, az id Software első komoly játéka a 2004-es Doom 3 után. A poszt-apokaliptikus FPS PC-s, extra tartalmakkal telezsúfolt kiadását most mindössze 8990 forintért rendelheted elő, s a játék mellé egy A2-es Rage posztert is adunk ajándékba a készletek erejéig.



2036. április 13-án veszélyes közelségben halad el a Föld közelében a 99942 Apophis nevű aszteroida, melynek becsapódási esélye egy a kétszázötvenezerhez. A Rage története szerint ugyanez a 270 m átmérőjű szikla 2029. augusztus 23-án ütközik bolygónkkal, és okozza civilizációnk végét. A nagyhatalmak úgynevezett Bárkákat, gigantikus óvóhelyeket építenek, ahol a kevés kiválasztott mélyálomban várhatja ki, míg újra lakhatóvá válik a Föld. Játékosként az egyik túlélő szerepében botorkálunk a felszínre, s meglepetten tapasztaljuk, hogy a pusztítás nem volt teljes, a civilizáció romjain új települések jöttek létre, melyek lakói a zord életkörülmények mellett fosztogatókkal és mutánsokkal kénytelenek nap, mint nap megküzdeni.



A Rage világa a Mad Max filmekére emlékeztet, hiszen a településeket egymástól elválasztó pusztaságot homokfutók volánja mögé pattanva fedezhetjük fel. Az életünkre törő ellenségeket pedig változatos fegyverarzenál segítségével taníthatjuk móresre a mintegy 25 óra hosszúságú egyjátékos kampány, a kétszemélyes kooperatív mód, valamint a hatszemélyes többjátékos mód során.
Tehát végre új címmel jelentkezik az id Software, a stúdió, amelynek korai játékai határozták meg az First Person Shooter műfaját. A már most számtalan díjjal kitüntetett Rage jelentőségét növeli, hogy hosszú ideje ez az első olyan játék John Carmack kompániájától, ami nem valamelyik bejáratott sorozat folytatása. Ráadásul most már magunk is megtapasztalhatjuk, hogy mire képes az új id Tech 5 grafikus motor.



Rage Anarchy Edition előrendelési akció:
- Rage Anarchy Edition angol nyelvű PC játékszoftver 8990 forintért
- Extra ingame tartalom (Lefűrészelt kétcsövű puska, Rat Rod homokfutó, Fists of Rage boxer és Crimson Elite páncél)
- Rage A2-es poszter



Az ár nem tartalmazza a szállítási költséget, ami rendelésenként 990 Ft Magyarország területén belül.
Személyes átvétel esetén (CD Galaxis - 1088 Budapest, Múzeum körút 10.) természetesen nincs extra költség a 8990 forintos áron felül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)