Hirdetés

RAGE és Dark Souls kettős launch party a Club 4 Players konzolkocsmában

|

Poszt-apokaliptikus lövölde és brutálisan nehéz akció-RPG vár rátok hasonló érdeklődésű játékosok és néhány korsó sör társaságában.

Hirdetés

Kétszeresen is jó napnak ígérkezik október 7-e, hiszen mától kapható hivatalosan hazánkban az id Software legújabb játéka, ami több egyszerű FPS-nél.



A civilizációt romba döntő aszteroida becsapódását követő élet viszontagságait bemutató RAGE (PC, Xbox 360, PlayStation 3) mellett ugyanezen a napon debütál a Dark Souls is. A japán From Software terméke a számtalan év játéka díjat bezsebelt Demon's Souls szellemi örököse. A minden idők egyik legnehezebb játéka címre joggal pályázó alkotásban akár egy patkány harapása is végzetes lehet, s akkor még nem is beszéltünk a több emelet magasságú gigantikus szörnyekről, amelyek fogpiszkálónak használják majd a játékosok lábszárcsontját.

RAGE




Hazánkban a CNG Hungary forgalmazásában jelennek meg a játékok, amelyek premierjét a Club 4 Players és a PlatinumShop hathatós segítségével ünnepelhetjük meg ma este 19 órai kezdettel.
Ha még bizonytalanok vagytok azzal kapcsolatban, hogy akár a RAGE, akár a Dark Souls helyet érdemel-e gyűjteményetekben, akkor itt a lehetőség, hogy mindkettőt kipróbáljátok.





Természetesen nyereményjáték is lesz, minek keretében az alábbi ajándékokat vihetik haza a szerencsések:

- RAGE játékszoftver
- Dark Souls játékszoftver
- Dark Souls kapucnis pulcsi
- RAGE poszterek
- Dark Souls poszterek

A szervezők mindenkit szeretettel várnak!

Cím: Club 4 Players - 1066 Budapest, Ó utca 36.
Időpont: 2011. október 7. 19 órától

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)