Hirdetés

Rage képregény készül

|

A Dark Horse kiadó bejelentette, hogy még a nyár folyamán piacra dobja a Rage alapján készült képregényt.

Hirdetés

FPS-ekben gazdag év áll előttünk, s bár szinte borítékolható, hogy idén is valamelyik katonai shooter aratja majd le a legtöbb babért, azért olyan alternatívák is a rendelkezésünkre fognak állni, mint például a poszt-apokaliptikus Rage.



Az id Software játékára még sokat kell várnunk, hiszen januárban leplezték le a pontos, szeptember 13-ára időzített megjelenési dátumot. Előételként azonban már június 22-én kezünkbe vehetjük a három részesre tervezett Rage képregény első füzetét a Dark Horse Comics tervei szerint. Az Arvid Nelsion írta és Andrew Mutti rajzolta lapokból az egyik Ark (bárka) túlélőinek története bontakozik majd ki szemeink előtt.


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)