Hirdetés

Rage: máris itt az első PC-s javítás

|

Bőven akadt mit javítani a Rage PC-s verzióján, nem csoda, hogy a Bethesda munkásemberei kapkodva nyomták is az első patch-et.

Hirdetés

Bár az AMD (és egyébként az Nvidia is) a napokban két új drivert is kiadott, sok tulajdonos panaszkodott amiatt, hogy a Rage nem nagyon szeret együttműködni az ATI kártyákkal. Ez csak persze a jéghegy csúcsa, akadt még bőven probléma a Rage PC-s verziójával, így nem meglepő, hogy a Bethesda igyekezett minél hamarabb nyugtatni a forrongó kedélyeket. A hétvégén meg is érkezett az első patch, amelynek tartalmáról a fejlesztők blogjukban is beszámolnak.

Ezek közül a legfontosabb az, hogy Win 7 32-bit esetében az AMD driverek már nem omlanak össze a bevezető videó után, ami jó hírnek is nevezhető, ráadásul elméletileg sikerült a többi nagy összeakadást is megoldani (ha nem is tökéletesen). Emellett új videó-beállítások is kerültek a Rage szemkímélő kínálatába, mint pl. a "texture cache", "vsync", "anisotropic filter". Végre a chat is jól üzemel, elvileg mindenki látja már a játékban, ha beírunk valamit, a további apróságokról pedig ebben a fórumban számolnak be, itt lehet adni visszajelzést is, vagy segítséget kérni a finomhangolások terén.

A javítás automatikusan lerántja magát Steamen keresztül, nem kell semmit se szenvedni vele.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)