Hirdetés

Rage regény készülőben

|

Egész pályás letámadásba kezdett a Bethesda, képregény mellett regény is készül a Rage alapján.

Hirdetés

Hacsak nem üt be a ménkű, akkor szeptember közepén megjelenik a Rage, és első kézből tapasztalhatjuk meg, hogyan képzeli el az apokalipszist az első FPS-poronty születésénél bábáskodó id Software.



Nem is oly rég jelentette be a Bethesda, hogy a Dark Horse Comics kiadásában háromfüzetes képregényt tervez piacra dobni, ezt most megfejelte még egy regénnyel is, aminek útját a Del Rey Books fogja egyengetni.
A regény - melynek címe Rage - Matt Costello tollából származik, aki a játék történetét is jegyzi, s a tervek szerint augusztus 30-án kerül a könyvesboltokba.



Szinopszis: "A világ sorsa megpecsételődött, csupán a lakosság töredékét lehetett megmenteni. Legalábbis ezt állították a tudósok. Ezért kiválasztották és összegyűjtötték a legjobbakat és a legokosabbakat, akiket sztázisban helyeztek el a föld mélyén. Eltemették őket, hogy az emberiség életben maradhasson."



"Amikor Nick Raine hadnagy kijut a felszínre Bárkájából, felfedezi, hogy az emberiség nem pusztult el. Az emberek szívósnak bizonyultak, és igyekeznek egy új világot építeni a régi romjain.
A Bárkák biztonságában nyugvók nem erre számítottak, egy új társadalom várja őket, ami az erőt ismeri el törvényként, és tagjai azt nevezik barátnak, aki még nem döfte őket hátba. A Föld felszínét pedig fosztogató mutánsok özönlötték el."

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)