Hirdetés

Ragnarok Online 2 - Év eleji nyílt béta

|

Alig pár napra vagyunk a kissé hányatott sorsú, mégis ígéretes ázsiai MMO, a Ragnarok Online 2 nyílt bétájának indulásától, már izzíthatjuk a billentyűzetet!

Hirdetés

December 27 volt az a becsesnek ígérkező időpont, mely napon a Ragnarok Online 2 első nyílt bétája debütált volna, de a rajongók hoppon maradtak, az MMO-nak se híre, se hamva nem volt. A Ragnarok Online, a Cabal Online és a Dragon Nest címeket jegyző AsiaSoft nem magyarázta hiányos bizonyítványát, helyette ma bejelentették a nyílt béta véglegesnek nevezhető dátumát, ami január harmadikára, vagyis csütörtökre esik.

A Ragnarok Online 2 első változata a Gravity Corp fejlesztésében még 2006-ban látott napvilágot egy zárt béta képében, majd 2010-ben a koreai nyílt béta következett, ám a gyenge rajt és a gyér fogadtatás miatt leselejtezték az akkori koncepciót, de bejelentették az új, Ragnarok Online 2: Legend of the Second névre keresztelt új verziót. Az új iteráció visszatér az eredeti Ragnarok Online rendszeréhez és mechanikájához a 3D-s grafikus motor kivételével, ám a kaszt rendszer hasonlít majd az első részben tapasztaltakhoz: lesz első (Swordsman, Thief, Archer, Acolyte, Magician) és második (Knight, Warrior, Rogue, Assassin, Ranger, Beast Master, Priest, Monk, Wizard, Sorcerer) class is. Ezen kiadás nyílt bétájának angol változatát próbálhatjuk ki mi is ingyenesen, ha január harmadikán letöltjük a klienst. Üröm az örömben, hogy azzal kapcsolatban még semmilyen információ nem érkezett, hogy a teljes játék mikor nyithatja meg szervereit a nagyérdemű előtt, de ne haladjunk annyira előre, élvezzük ki először a nyílt bétát.

Emlékeztetőül egy korábbi anyag az angol nyelvű verzióból:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)