Hirdetés

Rágyúr a Sony a live service címekre, 10 multiplayer játékot fog kiadni 2026-ig

|

Az érkezők között lehet a PlayStation családhoz csatlakozó Bungie új IP-ja is.

Hirdetés

Bár az időzítés miatt azt hihetnénk, hogy a Bungie Sony általi felvásárlása válasz volt arra, hogy a Microsoft megveszi az Activision Blizzardot, valójában ezek az ügyletek nem pörögnek le napok vagy hetek alatt. A Sony Interactive Entertainment vezetője, Jim Ryan szerint viszont számíthatunk még hasonló üzletekre tőlük a jövőben, szóval várhatóan a kékek is belehúznak az akvizíciókba, miközben számos forrás úgy véli, hogy bármelyik pillanatban leleplezhetik a Game Pass riválisának ígérkező szolgáltatást is. 

A Sony legújabb pénzügyi jelentéséből kiderült továbbá, hogy az ellátási problémákkal küzdő PlayStation 5 lassabban fogy, mint elődje, és azt is megtudhattuk, hogy a következő években a minőségi sztorijátékok mellett ráfekszik a vállalat a többjátékos címekre is.

Hirdetés

2026 márciusáig bezárólag tíz új, szolgáltatásalapú játékot tervez kiadni. E célok elérésében a Sony nem titkolt szándéka szerint a Bungie fogja segíteni a többi stúdiót. Hiroki Totoki pénzügyi igazgató elmondta, hogy a belsős csapatok tanulni fognak a Bungie-tól és a Sony reményei szerint a PlayStation-család új tagja szorosan együttműködik majd velük. 

Négy év alatt tíz live service-es projektet összehozni elég nagy kihívásnak tűnik, amihez jól fog jönni a Destiny játékokkal sok tapasztalatot szerző brigád segítsége, de azt sajnos nem árulta el a Sony, hogy mik lehetnek ezek a titokzatos fejlesztések. A spekulációk szerint az egyik a Bungie új IP-je lehet, egy másik pedig a The Last of Us többjátékos része, ami akár már 2022 végén megjelenhet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)