Hirdetés

Raiders of the Broken Planet - ez lesz a Castlevania: Lords of Shadow készítőinek új játéka

|

Megtörtént a nagy leleplezés, kiderült, min ügyködnek jelenleg a MercurySteam munkatársai.

Hirdetés

Jó ideje csigáztak bennünket a Castlevania: Lords of Shadow sorozat készítői, most azonban végre tényleg kiderült pár új információ készülő játékukról. Már a cím is biztos: Raiders of the Broken Planet.

A MercurySteam elárulta, hogy Raiders of the Broken Planet egy online multiplayer aszimmetrikus kalandjáték lesz, ami kizárólag digitálisan, a manapság egyre divatosabb epizodikus megjelenési módot követve válik majd elérhetővé PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. A játék címében is szereplő bolygó lesz a kalandok helyszíne, itt küzd majd mindenki az Aleph nevezetű különös anyagért, mely olyan képességekkel ruházhatja fel birtokosát, amik segítségével az egész univerzum urává válhat. A készítők szerint a Raiders of the Broken Planetben keveredni fognak a lövöldözős, a közelharci és a stratégiai elemek. Az első epizód elméletileg még idén megjelenik, az ígéretek szerint egyjátékos kampányt is kapunk. 

A Raiders of the Broken Planet PC-s bétatesztjére már ti is jelentkezni tudtok, ha ellátogattok a hivatalos oldalra

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)