Hirdetés

Raiders of the Broken Planet - Spacelords néven indul újra ingyenes játékként

|

Egy hónap múlva már bárki játszhat a kooperatív lövöldével.

Hirdetés

A Raiders of the Broken Planet fejlesztőcsapata, a spanyol MercurySteam hivatalosan bejelentette, hogy a játékukat augusztusban új címen, free to play üzleti modell alapján fogják kiadni. Ez lesz a Spacelords.

Hirdetés

A játékot májusban ideiglenesen ingyenesen beszerezhetővé tették, ezúttal viszont drasztikusabb lépésre szánta magát a fejlesztő. Eddig csak a kezdő kampányt lehetett díjmentesen kipróbálni, a három extráért fizetni kellett. A Spacelords címen újrainduló játék viszont teljesen ingyenes lesz, és augusztus 23-től játszhatóvá válik PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is. A bejelentés mellé érkezett egy trailer is, ezt láthatjátok alább:

Enric Álvarez, a játék igazgatója elmondta, hogy az eredeti üzleti modellel nem értek el annyi játékost, mint amennyit terveztek. Úgy döntöttek, hogy a free to play lesz a legjobb megoldás, hogy minél többen érdeklődjenek a Spacelords iránt és egy erős, összetartó közösséget építsenek.

Ti ki fogjátok próbálni a Spacelordsot, vagy már játszottatok a Raiders of the Broken Planettel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)