Hirdetés

Raiders of The Broken Planet - íme mozgás közben

|

A Castlevania: Lords of Shadow sorozat készítőnek új játéka már az E3-on is megmutatta, hogy nem finomkodik, a legelső gameplay felvételeknek köszönhetően pedig magunk is megbizonyosodhatunk erről.

Hirdetés

Jól felcsigázott minket a Castlevania: Lords of Shadow 2 csapata, mielőtt bejelentették volna új projektjüket, a Raiders of the Broken Planet névre hallgató online multiplayer aszimmetrikus kalandjátékukat, amely kizárólag digitálisan, epizodikusan fog megjelenni.

A MercurySteam új játéka természetesen az idei E3-at sem hagyta ki, a Microsoft sajtókonferenciáján mutatott magából egy cseppet sem visszafogott, rövid ízelítőt. A stúdió egészen mostanáig várt vele, hogy megmutassa a Raiders of the Broken Planet lövöldözős, közelharci és stratégiai elemeket vegyítő játékmenetét, amit a június 29. és július 1. között tartott Gamelab Barcelona 2016 konferencián prezentált. A gameplay felvételekkel tarkított előadást ti is megnézhetitek a fenti, közel egy órás videót elindítva. 

A Raiders of the Broken Planet első epizódja elméletileg még idén befut PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Felkeltette a projekt az érdeklődéseteket? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)