Hirdetés

Hamarosan érkezik a Raiders of the Broken Planet új kampánya

|

Az Alien Myths és a Wardog Fury után most a Hades Betrayal a következő fejezet.

Hirdetés

A Raiders of the Broken Planet egy olyan játék, amibe bárki ingyen belekezdhet, de aki a kampányt szeretné élvezni, annak fizetnie kell. Darabokban érkezik, az egyes darabok nem különösebben drágák, úgyhogy talán jobb is így, mintha egyben adták volna ki az egészet.

Hirdetés

A Hades Betrayal április 4-én jelenik meg, és négy küldetést hoz. A fejlesztők elmondása szerint a The Hades Division lesz a középpontban, megismerhetjük a gonosz tervüket,  valamint más frakciókkal való nem túl békés viszonyukat.

A csomag számos változtatást eszközöl magán a játékon; a felhasználói visszajelzések alapján módosul a fejlődés és a jutalmazás is.

A játék PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt játszható, próbáljatok rá, ha még nem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)