Hirdetés

Raiders of the Broken Planet - a játék, aminek négy kampánya van

|

Számos olyan videojáték van, amely vagy nem tartalmaz egyjátékos kampányt, vagy ha igen, néhány rövid órában kimerül. A Castlevania: Lords of Shadow készítőinek új játéka, a Raiders of the Broken Planet azonban nem ilyen lesz.

Hirdetés

A Castlevania: Lords of Shadow-t jegyző MercurySteam következő játéka egy aszimmetrikus online sci-fi akció-kalandjáték lesz, méghozzá rengeteg tartalommal megpakolva.

Hirdetés

A stúdió bejelentette, hogy a Raiders of the Broken Planet négy kampányt is tartalmazni fog. A játék még idén megjelenik az Alien Myths kampánnyal együtt, majd további három csomagra számíthatunk az év folyamán (ezek a Wardog Fury, a Hades Betrayal és a Council Apocalypse lesznek), amiket a "2017-es szezon" részeként megkapunk. Ebből pedig az következik, hogy valószínűleg lesznek 2018-as újdonságok is, noha ezt nem erősítették meg. Ami biztos, hogy minden egyes kampány egy párhuzamos történetet mesél el - így bármilyen sorrendben élvezhetőek - új karakterekkel, új küldetésekkel, továbbá rengeteg más tartalommal bővítik a Raiders sci-fi univerzumát. 

Az erős egyjátékos tartalom mellett lesznek multiplayer lehetőségek is, kompetitív és kooperatív módokat egyaránt kapunk. A fenti "4 Divided by 1" című trailer ízelítőt ad abból, hogy milyen lesz a co-op, amelynek keretében csatlakozhatunk más játékosokhoz és csapatban nyomhatjuk le az ellenfeleket, vagy akár MI által irányított társakkal is harcolhatunk. A MercurySteam továbbá megerősítette, hogy lesz zárt béta is, május 13-tól 14-ig fut majd, minden platformon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)