Hirdetés

RaiderZ béta kódok - ki akarod próbálni a hétvégén?

|

Ez bizony nem casual gamereknek való mulatság. A MAIET Entertainment játéka a nehezebb MMORPG fajtából érkezik, a GameStar pedig lehetőséget ad nektek egy bétázásra.

Hirdetés

Talán az E3-as dömping felhozatalából ismerős lehet nektek a RaiderZ név, nekünk legalábbis megragadta a figyelmünket. Az ingyenesen játszható fantasy MMORPG most zárt béta keretében próbálható ki jövő hét közepéig, érdemes tehát most hétvégén a lovak közé csapni.



Most 100 darab kódot szórunk ki köztetek, általunk hőn szeretett olvasók között, reméljük minél többen kipróbáljátok majd a nem kezdőknek ajánlott kalandokat. Ehhez a következőeket kell tenni:

- Kattints erre a linkre úgy, hogy GSO profiloddal be vagy jelentkezve: https://www.gsplus.hu/raiderz-kod
- Itt kapsz egy kódot
- Regisztrálj ezen az oldalon: http://www.raiderz-europe.com/de/free-to-play.html
- A megadott névvel és jelszóval lépj be itt és érvényesítsd a mi oldalunkon kapott kódot: http://www.raiderz-europe.com/account/redeem-code.html
- Ezek után kapsz egy levelet a további teendőkkel a megadott e-mail címedre, amelyben az install link is benne lesz, de azért segítünk: http://www.raiderz-europe.com/download-installer.html

Ezek után indulhat a játék, jó szórakozást kívánunk nektek, és írjátok meg itt kommentben a tapasztalatokat. Addig is itt a legutóbbi kedvcsináló videó:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)