Hirdetés

Rain - a játék, melynek láthatatlan a főszereplője

|

Igen érdekes alkotás készülget a Sony Japan műhelyében, melynek főszereplője egy láthatatlan kisfiú.

Hirdetés

Az eredeti alkotások általában nagy sikernek örvendenek, így a Rain is jó eséllyel indul a PlayStation Network toplistájának első helye felé.

A Limbo és Journey óta tudjuk, hogy egy főhős kinézete másodlagos, a játékélményhez igen keveset ad hozzá, hogy milyen csicsás ruhákban feszít (a Limbo-ban ugye csak a kisfiú árnyékát látjuk). Ha van olyan főhős, aki szeretnivaló, az a Rainben általunk irányított fiú. Miután egy lány sziluettjét véli felfedezni, egy misztikus világban találja magát, ahol ő maga is - mindenki mással egyetemben - láthatatlanná vált. Mozgását csupán a földön lévő pocsolyákból és az égből erőteljesen zuhogó eső alapján tudjuk megítélni, ami igen egyedi hangulatot kölcsönöz a játéknak. Ezt fokozza a kellemes zongoramuzsika, így szinte biztos, hogy megfelelő körülmények között igazi kikapcsolódás lesz. Megjelenésről még nincs infó, de kaptunk egy videót, ez szerepel alább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)