Hirdetés

Rain - befutott a kalandjáték első fejlesztői naplója

|

Íme a Rain első fejlesztői videója, melyben a játék művészeti rendezője és egyik dizájnere nyilatkozik.

Hirdetés

A Sony PS3-exkluzív kalandjátékában egy elveszett kisfiú lesz a főszereplő, aki egy lányt próbál utolérni, mindeközben folyamatosan esik az eső, és ha még ez sem lenne elég, névtelen hősünk láthatatlanná változik. Ez a Rain.

Az első fejlesztői naplóban, mely a The World of Rain címet kapta, Seiichi Terashima művészeti rendező és Tomokazu Oki dizájner mesél a játékról.

Igazán érdekes a Rain koncepciója, hiszen ki gondolta volna, hogy az esőben félig láthatatlan kisfiú száraz helyszínen teljesen azzá válik? Remélhetőleg így nem is lesz olyan nehéz kijátszani azokat a veszélyes teremtményeket, melyek szintén a limbóban (?) ragadtak, már most kíváncsian várjuk, mire megy ki a sztori. A fejlesztők az elveszettség érzését szeretnék visszaadni a játékban és a Rain minden eleme erre az intenzív érzelemre épít. A Rain megjelenése még idén esedékes, ha minden igaz, legkésőbb szeptemberben érkezik PlayStation 3-ra. Reméljük, egyszer PC-s verzió is napvilágot lát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)