Hirdetés

Rainbow Six: Patriots - ilyen lett volna a játék, ami soha nem készült el (videó)

|

Bár a Rainbow Six Siege megjelenésével kifejezetten jól jártunk, egy videóban most a törölt Rainbow Six: Patriots fejlesztésének nem éppen boldog történetére tekinthetünk vissza.

Hirdetés

Bár a Rainbow Six: Siege hét év után egészen jól - sőt, sokak szerint kifejezetten az első részek szellemiségében - folytatta az egyik legnépszerűbb taktikai FPS-sorozatot, azért nem mindenki felejtkezett meg a Vegas 2 eredeti folytatásáról.

Az Evil Pixel csapata rakott össze egy informatív videót a Rainbow Six: Patriotsről, ahogy már oly sok törölt játékkal tették. Ahogy visszaemlékezhetünk velük, a 2011-ben bejelentett rész középpontjában a két Vegashoz hasonlóan kifejezetten az egyjátékos kampány és a történet állt, sőt, talán még jobban előtérbe került volna. Ahogy a videó készítői is összefoglalják, a kampány komoly morális dilemma elé állított volna minket, mivel az amerikaiakból álló terrorszervezettel egy nem egyértelműen jó karaktert irányítva nézhettünk volna szembe, akit egyszer már kirúgtak a különleges erőktől kétségbe vonható módszerei miatt.

Ahogy az Evil Pixel csapata is elmondja, rendkívül kevés derült ki arról, miért is nem működött a Rainbow Six: Patriots, de egy belsős csapat elégedetlen volt a projekt állásával, ráadásul a konzolos generációváltás is bekavart a csapatnak.

Mit gondoltok, meg lehetett volna még menteni a Patriotst?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)