Hirdetés

Rainbow Six: Patriots - Halál a bankárokra!

|

Az amerikai terroristák a világ legnagyobb vérszívóit, a gazdasági válság alatt első számú közellenséggé vált pénzembereket szemelték ki maguknak.

Hirdetés

A Ghost Recon mellett a Ubisoft Rainbow Six sorozata is megkapja a maga folytatását, bár ez utóbbi premierje még jócskán odébb van, hiszen legkorábban 2013-ban vehetjük majd fel a harcot az Igaz Hazafiak nevű amerikai terrorista csoporttal PC, PS3 és X360 platformokon.



A Rainbow Six: Patriots valóban újszerűnek ígérkezik, hiszen szakítva a hagyományokkal, nem orosz, latin-amerikai, közel-keleti, stb. rosszfiúkat helyez a Team Rainbow kommandósai útjába, hanem átlagos amerikaiakat, akiknek elegük van a kizsákmányolásból, a megfoghatatlan pénzügyi köröknek csontig benyaló politikusokból. Hozzájuk csatlakoznak azok az Irakot és Afganisztánt megjárt veteránok, akik nem találják helyüket a leszerelést követően.



A True Patriots élére a karizmatikus Tredway áll, egy olyan ember, aki közelről tapasztalta meg a pénzemberek és a politikusok gátlástalanságát, és hisz abban, hogy tettei révén - akár a mártírhalált is vállalva - egy szebb, jobb, boldogabb és szabadabb Amerikát hagy majd a következő generációra.
Nem lineáris történetvezetés, morális kérdéseket feszegető és tabudöntögető szituációk (Pl.: Feláldozzunk-e egy civilt azért, hogy másokat megmentsünk?), Anvil motor (Assassin's Creed széria), forradalmasított lobby multiban (virtuális főhadiszállás), többszereplős bevetések előtti tervezés (a térkép holografikus projekciójának áttekintése, megbeszélés a csapattagokkal, kritikus pontok megjelölése, stb.), parancsnoki rendszer, és egyéb finomságok várnak majd ránk.
A Rainbow Six: Patriots-ról további részleteket a jövő héten megjelenő decemberi GameStar hasábjain olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)