Hirdetés

Rainbow Six: Patriots - hányadik újrakezdésnél is tartunk?

|

A pletykák szerint a Rainbow Six: Patriots még mindig készül, már háromszor kezdték előröl az egészet. Lehet ebből megjelenés valaha is?

Hirdetés

A pletyka forrása Superannuation, aki általában megbízható öreg néni a kerítésnél, de mivel a Ubisoft nem volt hajlandó nyilatkozni az ügyben, az alábbiakat tessék erős fenntartásokkal kezelni.

Legutóbbi értesülésünk a Rainbow Six: Patriots kapcsán az volt, hogy még készül, de újra kellett tervezni az egészet. Akkor a Ubisoft amerikai vezetője, Laurent Detoc nyilatkozott a projektről: „Volt egy komoly csapatunk. Nekik volt egy ötletük. Elkezdték megvalósítani, de a játék nem működött. Újra kellett tervezniük az egészet. Van egy szerkesztő csapat a Ubisoftnál, akik komoly hatással vannak a projektek alakulására. Ha egy játék nem elég jó, akkor ők megmondják. Legtöbb esetben a csapat válasza, hogy igen, tudjuk, és ennyi. Van, amikor a csapat folytatni akarja a projektet abban az irányban, amire azt mondták, hogy nem működik.”

„A Rainbow-t előröl kellett kezdeniük. Most majd kihasználhatják az új konzolok adta lehetőségeket. Ez az az eset, amikor megpróbálod, és ha nem működik, megpróbálod újra. Ha akkor sem működik, nem visszük elétek.” - szól a nagy kinyilatkoztatás.

Superannuation forrása szerint a csapat újra próbálkozik, már harmadszor került áttervezésre a teljes Rainbow Six: Patriots. A Ubisoft a sajtó megkeresésére nem volt hajlandó kommentálni az értesülést, így arra sem kaptunk választ, hogy egyáltalán fejlesztés alatt áll-e a projekt. Érdekel még titeket ez a cím? Mit szeretnétek látni benne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)