Hirdetés

Rainbow Six: Quarantine - már jelentkezhetsz a bétára

|

A Ubisoft még a megjelenés előtt lehetőséget ad majd arra, hogy kipróbálhassuk a játékot.

Hirdetés

Amikor a Rainbow Six: Siege-be bekerült az Outbreak játékmód, sejteni lehetett, hogy a Ubisoftnak komolyabb tervei is vannak a kooperatív mókával, és nem csak egy pár hetes esemény kedvéért dobták össze az egészet. Az E3-on kiderült, hogy erre a koncepcióra húzzák fel a következő Rainbow Six játékot.

Hirdetés

A gameplay kapcsán egyelőre elég sok a kérdés, de annyi már biztos, hogy három fős csapatokban nyomulhatunk, és fontos szerephez jutnak majd a Rainbow Six: Siege operátorai is. Az egyik interjúban a vezető dizájner elmondta, hogy a halálnak komoly következményei lesznek, úgyhogy simán el tudunk képzelni valami olyasmit, mint amit az Escape from Tarkovban csinálnak, hogy a magaddal vitt felszerelés elveszik, ha nem jutsz ki élve egy küldetésről.

Egyelőre azt sem tudjuk, hogy mikor jelenik meg a játék, a hivatalos weboldalon azonban már felbukkant egy jelentkezés ablak, ahol kiválaszthatjuk, hogy melyik platformon adnánk egy esélyt a Quarantine-nek, ha beválogatnának. Mivel a Ubisoft valamikor 2020 elején tervezi piacra dobni a játékot, a tesztelés akár még idén elkezdődhet.

Ti kíváncsiak vagytok a Quarantine-re, vagy maradtok a Siege-nél?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)