Hirdetés

Rainbow Six Siege - ma és holnap élesedik a Lion nerf és sok más változás

|

Május 1-jétől kezdve érkezik meg a különböző platformokra a Rainbow Six Siege 1.2-es frissítése, amivel az eddig a tesztszerveren kipróbált változtatások átkerülnek a játék éles szervereire.

Hirdetés

Ugyan akkora problémákat nem okozott a Rainbow Six Siege harmadik évének első szezonja, hogy tömegesen lépjenek le a játékosok, az Operation Chimera újdonságaival és a korábban bekerült operátorokkal is bőven akadt probléma. A készítők, még ha nem is túl gyorsan, de reagáltak, a reakcióként bevezetett változtatások pedig ma kerülnek át az éles változatba PC-n, konzolon pedig a szerdai nap folyamán.

Hirdetés

Az 1.2-es frissítéssel érkező változtatások megegyeznek azokkal, amit a dizájneri magyarázattal korábban közzétettek az alkotók, így Lion és Blitz képességeinek nerfelése mellett Jäger és Vigil kütyüjét piszkálták még meg, illetve Hibana és Ying választható felszerelési tárgyait cserélték le részben. Az operátorokat és pályákat érintő bugfixek mellett továbbá átalakul az LMG-k sebzése, ami néhány, apró kivételtől eltekintve buffot jelent szinte minden esetben. A változások részletes listáját a játék hivatalos oldalán megtaláljátok, a hónap végén pedig azt is megnézhetjük egy új tornán, mit kezdenek a profik az új metával.

Ti mit szóltok a változtatásokhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)