Hirdetés

Rainbow Six: Siege - dedikált szerverekre költözik minden, kapunk pár ajándékot

|

Ma jelenik meg a Rainbow Six: Siege 2.2.2-es frissítése, ami javít az online csatlakozáson, az ablakon beugrás animációján, és ajándékkal jutalmazza azokat, akik az elmúlt szezonban játszottak.

Hirdetés

Valószínűleg az Operation Health utolsó nagy frissítését kapjuk meg ma, hiszen a hónap végén már indul az új szezon, ami végre operátorokat és pályát is hoz. 

Hirdetés

A 2.2.2 hatalmas lesz, készüljetek fennakadásokra. Miután viszont helyreáll a rend, örülhetünk például annak, hogy a Custom meccsek két játékos felett már dedikált szervereken futnak a peer-to-peer kapcsolat helyett (korábban 10 játékos kellett ehhez). A Terrorist Hunt módot teljes egészében a dedikált szerverekre ültetik (előbb PC-n, majd később konzolokon), ahogy a játékbeli voice chatet is, melynek köszönhetően tisztább hangot kapunk kevesebb sávszélességkihasználással. 

További játékmenetet érintő változás, hogy az ablakon beugrásnál már jobban lehet látni, merrefelé néz az érkező játékos. 

A Ubisoft a játékosok kitartását egy exkluzív fityegővel köszöni meg, ami az Operation Health logóját ábrázolja. Emellett mindenki, aki a Year 2 Pass-t megvásárolta vagy megveszi a későbbiekben, kap egy sisakot és egy fegyverskint Doc-hoz. Ha valaki költeni szeretne, Pulse-nak vásárolhat elit felszerelést.

A játékmódokkal, operátorokkal, pályákkal kapcsolatos változásokról itt olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)