Hirdetés

Rainbow Six: Siege - 20 millióan játsszák

|

Hibái ellenére is egyre több játékost vonz a Rainbow Six: Siege.

Hirdetés

A fejlesztők folyamatosan alakítják és javítgatják a Rainbow Six: Siege-et, és igyekeznek új tartalmakkal ellátni a játékosokat is, akik bizony jó sokan vannak.

Hirdetés

A Ubisoft bejelentette, hogy a regisztrált játékosok száma átlépte a 20 milliót, és ugyan ennek csak egy része aktív a játékban, de még így is több mint 2,3 millióan lépnek be nap mint nap, hogy lövöldözzenek egy kicsit. A megjelenés óta már számos új karakterrel és pályával bővült a Rainbow Six: Siege, és a Ubisoft egy ideig még biztosan támogatni fogja a népszerű FPS-t. Heteken belül indul a következő szezon, három új operátorral és egy pályával, egyéb izgalmas dolgok mellett.

Ti is hozzájárultatok ennek a hatalmas számnak az eléréséhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)