Hirdetés

Rainbow Six: Siege - megvan, mikortól lesz kötelező a kétlépcsős azonosítás

|

Aki a jövőben rankedezni szeretne, kénytelen lesz bekapcsolni.

Hirdetés

A Ubisoft aktívan küzd a csalók ellen, akik nem olyan őrületesen nagy számban, de sajnos jelen vannak a Rainbow Six: Siege-ben is.

Hirdetés

A fejlesztők pár hónapja már bejelentették, hogy a csalók elkedvtelenítésének részeként (és persze a fiókfeltörések és -lopások elleni harc keretében, de a kettő valahol összefügg, mert sokan lopott, olcsón vett accountokkal csalnak) idővel kötelezővé teszik a kétlépcsős hitelesítés aktiválását PC-n, így aki azt nem kapcsolja be, csak Casualben játszhat (vagy Situationst és Terrorist Huntot), a Rankednek a közelébe sem mehet. A szabály december 11-től él majd, aki addig megteszi a lépéseket az aktiváláshoz, kap egy Thermite skint is. A PlayStation 4-es és Xbox One-os játékosokat ez egyelőre nem érinti, és a skint sem húzhatják be, de nekik nem is kell a csalóktól félni.

Mennyire érzitek problémásnak a csalókat a játékban? Sokszor találkoztok velük?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)