Hirdetés

Rainbow Six Siege - erősödik két karakter, új büntetés jön a trolloknak

|

A Rainbow Six Siege készítői úgy látták, Kapkant és Mute-ot nem választják elegen, így az ő kütyüiket kicsit feltuningolták, illetve új büntit vezettek be a saját csapattársaikra vadászó trolloknak is.

Hirdetés

A Rainbow Six Siege készítői újabb méretes frissítést adtak ki a lövöldéhez, amiben ismét egy lépést tettek afelé, hogy megregulázzák a multis közösség rebellis elemeit. Ezúttal a rangsorolt PvP-ben résztvevő teamkillereket küldik el ideiglenes kényszerpihenőre.

Az első alkalommal csak 15 percre, az ötödik teamkill után pedig egy egész hétre kitiltják a rangsorolt meccsekből, aki direkt öli meg a saját csapattársait, de minden jelentett esetet egyesével kivizsgálnak majd a játék üzemeltetői, így nem kell aránytalan büntetésektől félnünk. A frissítés átalakít kettőt a Rainbow Six Siege operátorai közül is, akik a fejlesztők szerint eddig túl gyengék voltak. Kapkan csapdáit ezentúl nehezebb lesz észrevenni, ugyanis halványabban világít majd a benne található lézer és a könnyen észrevehető piros csavart is eltávolították belőle. Végül az orosz védő kütyüjének magasságbeli korlátozásait is feloldották, így akár meglepő helyekre is tehetjük a robbanószert, valahogy így:

A másik karakter, aki átdolgozásra került, az Mute, ugyanis eddig az ő zavaróberendezéseit gyakorlatilag használhatatlanná tette, hogy egy drónnal viszonylag könnyen át lehetett ugrani. Ezért a legutóbbi frissítésben 1,5-ről 2,25 méterre növelték a kütyü hatósugarát, ezzel vonzóbb választássá téve a karaktert. A 3.3-as patch ezeken kívül is rengeteg finomhangolást és javítást hozott, ezekről itt tudtok olvasni.

Nálatok pörög még a Rainbow Six Siege?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)