Hirdetés

Rainbow Six: Siege - holnap jön a trollokat büntető patch

|

Többé senki sem fog a Rainbow Six Siege-ben szórakozásból csapattársakat gyilkolni, hála a legújabb frissítésnek.

Hirdetés

Ahogy arról már korábban beszámoltunk a Rainbow Six: Siege fejlesztői megelégelték azt a valójában cseppet sem mókás hobbit, melyet a játék trolljai űztek. Ezek a pimasz alakok csak arra utaztak, hogy csapattársaikat lőjék le a meccsek során. Nos ennek holnaptól vége, ha valaki ilyesmire vetemedik, akkor kemény büntetést kap.

Július 13-án, azaz holnap élesedik ugyanis a játék 3.4-es frissítése, ami nem finomkodik, aki csapattársat öl, azt egyből kidobják az adott meccsből. Az első ilyen gaztett után Ranked játék esetén a 15 perces ban mellé még fél órán át egy 50%-os renow csökkentést is el kell viselnie az illetőnek. Minél többször követi el valaki ezt a továbbra sem humoros "csínytevést", annál nagyobb fokú büntetés jár majd neki. Ha valaki többszörös visszaeső és a hét napos ban után sem fejezi be a trollkodást, annak a Ubisoft végleges búcsút int, vagyis örökre kitiltják a játékból. 

Az említett frissítés minden platformon, azaz PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is holnap élesedik. Itt megtaláltok minden további javítást amit a 3.4-es patch tartalmaz.

Nektek mi a véleményetek a dologról? Jogos ez a büntetés? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)