Hirdetés

Rainbow Six: Siege - újabb komoly mérföldkőhöz érkezett a játékosszám

|

Nem csak népszerű a Ubisoft alkodása, látványosan növekszik iránta az érdeklődés.

Hirdetés

2015-ös debütálása óta elég sok extra tartalom és ilyen-olyan változtatás érkezett a Rainbow Six: Siege-hez, amit a fejlesztők szerencsére még egy jó darabig bővítgetni fognak. Közben pedig egyre csak gyarapodik a közösség.

Hirdetés

A Ubisoft egy Twitter-bejegyzésben hozta nyilvánosságra, hogy a játékosok száma elérte az 50 milliót, ami elég komoly eredmény még akkor is, ha figyelembe vesszük, hogy ez az adat valószínűleg a regisztrált fiókokra vonatkozik, és nem az aktív felhasználókra. A stúdiónak tehát egyáltalán nem lehet oka a panaszra, főleg azért sem, mert továbbra is rengetegen lépnek be nap mint nap néhány meccse erejéig.

Ti kipróbáltátok már a Siege-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)