Hirdetés

Rainbow Six: Siege - íme Alibi, az első olasz újonc

|

Szivárgásokból már sok mindent tudtunk róla, de a Ubisoft most egy videón mutatta meg a Para Bellum egyik új terrorelhárítóját.

Hirdetés

Már az előző szezon indulásakor elkezdtek kiderülni dolgok a júniusban érkező Operation Para Bellumról, melynek marketingkampányát a Ubisoft a napokban teljes erővel beizzította.

Hirdetés

Láttuk a pályát, megtudtuk, hogy mindkét olasz operátor védő lesz, és bár a teljes leleplezésre a hét végéig várnunk kell, valószínűleg minden nap jön valami izgalmas. Mára Alibi rövid, kevesebb mint egy perces bemutatkozó videója jutott, melyből kiderült, hogy valóban a megtévesztés mestere lesz, hologramokkal zavarhatja össze a támadókat.

Ha így megy tovább, holnap Maestro következik, aki alighanem egy távirányítós löveggel tréfálhatja meg a betolakodókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)