Hirdetés

Rainbow Six: Siege - ezt tudja majd Alibi és Maestro

|

A Pro League döntő meccse előtt a Ubisoft beszélt egy kicsit arról, mire lesznek képesek az Operation Para Bellum operátorai. A jelszó a "szivatás".

Hirdetés

Június első hetében kezdődik az Operation Para Bellum, a Rainbow Six: Siege harmadik évének második szezonja. Az elmúlt héten mind Alibi, mind Maestro kapott egy kis videót, de csak tippelgetni tudtunk (meg a szivárgásokból táplálkozni) annak kapcsán, mire lesznek képesek.

Hirdetés

Most kiderültek a konkrétumok, és egy kicsit az új pályát, a Villát is jobban megismerhettük. Ahogy azt már egy ideje tudjuk, mindkét operátor a védők oldalát erősíti, és most elárulták, pontosan hogyan.

Alibi

Az új női terrorelhárító a megtévesztés mestere. Három kütyüt kap, amiket hologramokat vetítenek ki, így megzavarva és esetleg meglepve a támadókat (kivéve Glazt, akinél nem sárgállnak, és IQ-nál is bevillog, mint bármilyen más elektromos kütyü). Twitch kilőheti, Thatcherq ideiglenesen deaktiválhatja őket. Amíg a támadók a hologramra tüzelnek, sebezhetőbbé és láthatóvá válnak, és egy jó roamer (mondjuk maga Alibi) legyűrheti őket. Ha kiugrik az ablakon, és kidob egy elterelést is, nem lehet majd tudni, melyik a valódi, mert ismeretlen katonaként azonosítja a rendszer. 3 speed 1 armoros, van Impact gránátja, Shieldje, shotgunja és automatája.

Maestro

Maestro, ha lehet, még veszélyesebb. Két kamerát kap, amik lézert lőnek, átlátnak a füstön, és csak robbantással vagy Sledge kalapácsával pusztíthatók el, mivel golyóállók (ez lézerlövés közben megszűnik). Thatcher és Twitch is csak ideiglenesen tudja kikapcsolni őket, de ha nyitva vannak (tüzelésre készen), Twitch kiszedheti. A lézer keveset, csak ötöt sebez, viszont a drónokat, a robbanószereket meg tudja semmisíteni. Lőni csak Maestro tud velük. Úgy kell őket felrakni, mint Jäger kütyüjeit.  Szintén van Shieldje, viszont szögesdrótot kapott, automata sörétese, LMG-je és ACOG-ja; 3 armoros, 1 speedes.

Villa

A legkompetitívebb pályaként hivatkoztak rá, ami előrevetíti, hogy hamar bekerülhet a profi meccsek map pooljába (a rankedbe hamar befog). Azért is kompetitív, mert számos lehetőség adódik majd a rotálásra. Lesz konyha, étkező, könyvtár, meg összességében is nagyon sok szoba, nagyon sok elpusztítható cuccal. Két emelet lesz, a másodikon egy skylighttal, illetve egy pince, ahol bombák nincsenek, de a rotációnál fontos szerepet játszik. A tesztszerverekre május 22-én kerül fel, valamint élesedése után megjelenik egy olyan opció a főmenüben, ami a Discovery Playlistre visz, ahol csak ez pörög folyamatosan Casualben.

Ahogy még többet megtudunk, szólni fogunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)