Hirdetés

Rainbow Six: Siege - képeken az olasz operátorok

|

Végül valószínűleg nem az lesz a nevük, ami a korábbi szivárgásban szerepelt, de a képességek stimmelhetnek.

Hirdetés

Még nagyon messze van a Rainbow Six: Siege következő szezonja, egyelőre Finka és - főleg - Lion kavarja fel a metát. 

Hirdetés

Ennek ellenére már másodszor hallunk az olasz terrorelhárítókról. A redditezők tovább turkáltak a fájlokban, és találtak egy rövid animációt, melyen a két újonc, Alibi és Maestro szerepelnek. Alibi a korábbi szivárgásnál még a Bersaglio nevet viselte, viszont a képesség látszólag stimmel: hologramokat vetíthet ki, hogy megzavarja az ellenfeleket.

A másik operátor Maestro, aki elvileg golyóálló kamerákat fog tudni szétdobálni, de erre a kép nem utal. Viszont elég szép sörétes lőszerek vannak ráaggatva.

Természetesen könnyen lehet, hogy ezek még csak tervek, és nem a végleges dizájnt láthatjuk. Májusig úgysem lesz semmilyen bejelentés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)