Hirdetés

Rainbow Six Siege - már minden platformon bontogathatjuk az Alpha Packeket

|

A tesztszerveren majdnem két hónapja feltűnő loot csomagok megérkeztek mindenhol a Rainbow Six Siege éles változatába is, így már itt is elkezdhetjük gyűjteni a kozmetikai cuccokat.

Hirdetés

A Rainbow Six Siege háza táján kicsit lelassultak az események, mivel a fejlesztők három hónapot új tartalmak beépítése helyett a játék állapotának javítására fordítanak. Ettől függetlenül persze rengetegen játszanak még a játékkal napi szinten, amiért már egy új módszerrel is bezsebelhetnek jutalmakat.

Hirdetés

A renown-pontokkal, vagy győzelmek után részben véletlenszerűen szerezhető Alpha Packek is élesítésre kerültek a 2.1.1-es frissítésben, amiket kibontva új kozmetikai cuccokra, például fejfedőkre, skinekre és fegyverdíszekre tehetünk szert. A Rainbow Six Siege csapata azt is elárulta, hogy később majd a játék prémium fizetőeszközével, a Rainbow Creditekkel is vásárolhatunk majd csomagokat, de egyelőre csak játékkal szerezhetjük meg őket.

Alpha Packs have now been deployed on all platforms in #RainbowSix Siege! What loot have you picked up so far?

Ubisoft (@ubisoft) által megosztott bejegyzés,

Az Alpha Packek bekerülésével egyébként minden kozmetikai cucc be lett sorolva egy ritkasági kategóriába is, így megleshetjük, melyiknek a megszerzésére van több esélyünk. A rendszer egyébként látszólag nem változott sokat a tesztszerverre fellőtt változathoz képest, annak a működéséről itt írtunk. A GameStar táborban mi is eszeveszett nyitogatásba kezdtünk, ki is pottyant pár igen ritka Black Ice skin.

Ti kaptatok már valami király cuccot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)