Hirdetés

Rainbow Six Siege - taktikázva juthatsz be a zárt bétába (videó)

|

A Ubisoft igazán mély taktikai élményt szeretne faragni a Rainbow Six Siege-ből, ebben segít majd az Art of Siege, ahol egymással is megbeszélhetjük a különböző taktikák hasznosságát amellett, hogy rengeteget tanulhatunk a játékról.

Hirdetés

Új trailerrel rukkolt elő a nemrég elhalasztott Rainbow Six Siege, amiben egy érdekes, a játékon kívüli feature-ről mesél nekünk a Ubisoft. Az Art of Siege egy elég különleges közösségi funkciónak tűnik, aminek persze a játékban is hasznát látjuk majd, ráadásul még a zárt bétába is bekerülhetünk általa.

Az Art of Siege a játék weboldalán található meg, és már most elkezdhetjük használni. Kezdésképpen valószínűleg a Field Training résszel érdemes megismerkedni, ahol különböző szituációkban kell több eltérő taktika között döntenünk, és persze később a választásaink következményit is láthatjuk. De a Wall of Tactics egy újabb lehetőséget jelent, hogy még jobbak legyünk a Rainbow Six Siege-ben, itt ugyanis a közösség tagjai oszthatják meg saját taktikáikat később, és szavazhatnak egymás megoldásaira. Aki pedig jól teljesít a Field Training módban, az a zárt bétához is szerezhet egy kulcsot.

Ti mennyire merültök majd el a Rainbow Six Siege taktikai mélységeiben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)