Hirdetés

Egy kis Tomb Raider keveredik a Rainbow Six: Siege-be

|

Újabb Elite skint kap Ash, amitől úgy néz majd ki, mint Lara Croft.

Hirdetés

Arra láttunk már példát, hogy a Ubisoft saját karaktereit, öltözékeiket össze-vissza pakolássza a játékok között, de az viszonylag ritka, hogy más franchise-ok elemei vendégeskednek a kiadó alkotásaiban. Pontosan nem tudni, hogy miért és hogyan született meg az együttműködés a Ubisoft és a Square Enix között, de őszintén örülünk.

Hirdetés

Az ötödik év első szezonjában jelenik meg Ash harmadik Elite skinje, mely gyakorlatilag Lara Croftot csinál a hölgyből. Combra erősített pisztolytokokkal, rövidnadrágban, ikonikus kék topban indul bevetésre, bár a dupla pisztollyal valószínűleg nem fog tudni lövöldözni, és nem is lesz a skintől olyan mozgékony, mint az alábbi videóban.

Természetesen járnak mellé fegyverskinek, fityegő és egy egyedi animáció is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)