Hirdetés

Ők a Rainbow Six: Siege legveszélyesebb karakterei

|

Vagy legalábbis azok, akiket a legtöbben igyekeznek elkerülni.

Hirdetés

2018. júniusában, az Operation Para Bellummal vezette be a Ubisoft a pick-ban rendszert a Rainbow Six: Siege-be. Ennek köszönhetően mindkét csapat letilthat egy-egy támadó és védő játékost, akiket aztán a menet során nem lehet harcba vinni. A gyakorlott játékosok számára talán nem meglepő, de Jackal és Mira toronymagasan állnak a legtöbbet kitiltottak listáinak élén.

Hirdetés

A spanyol támadót a platinum szint feletti, PC-s, rangsorolt meccsek 70%-ában, míg védő párját azok 84%-ában tiltották ki. A támadók közül még Blackbeard (24%), Thatcher (21%) és Montagne (18%) tartozik a rettegett arcok közé, a másik oldalon pedig Echo (73%), Valkyrie (11%), Maestro (6%) és Lesion (szintén 6%) kényszerül a kispadra. A kiugróan magas értékek ellenére nem terveznek változtatni rajtuk.

Ti kiket szoktatok kitiltani?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)