Hirdetés

Szeretnél egy Rainbow Six: Siege bétakulcsot?

|

A Ubisoft jóvoltából most hétezer Rainbow Six: Siege bétakulcsot osztunk szét a GameStar Online olvasói között. Siessetek, nehogy lemaradjatok.

Hirdetés

Az őszi időszakra megszaporodtak a demók és a bétatesztek, és részletekbe ugyan nem mennénk bele egyelőre, de legyen elég annyi, hogy nem ez lesz az utolsó alkalom, hogy bétakulcsokat osztunk a közeljövőben. Jó most gamernek lenni.

A Rainbow Six: Siege az év legjobb multiplayer élménye lehet, és ezt most ti is megtapasztalhatjátok, ha e-mail címetek megadásával jelentkeztek egy bétakulcsért alább. Szeptember 24. és október 4 között zajlik majd PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on a Rainbow Six: Siege bétatesztje, ami egyrészt ízeltítőt ad abból, milyen lesz a decemberben megjelenő játék, másrészt segítségével a felhasználók tapasztalataik alapján elmondhatják, min változtatnának, és így a Ubisoft tökéletesíteni tudja az élményt. Érdemes sietni, a Heroes VII kulcsosztásnál pár óra alatt kifogytunk.

A KULCS OSZTÁS LEZÁRULT!

A kulcsot a következőképpen tudjátok aktiválni:

1. Menjetek fel a www.rainbow6.com/beta weboldalra.

2. Jelentkezzetek be Uplay fiókotokba, vagy ha nincs, csináljatok egyet.

3. Válasszátok ki, milyen platformon szeretnétek játszani (PC, PS4 vagy Xbox One)

4. Váltsátok be az e-mailben kapott kódot.

5. Várjátok türelmesen a start előtt érkező e-mailt, amiben a bétakulcs szerepel majd.

Jó játékot kívánunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)