Hirdetés

Rainbow Six: Siege - nyugi, már nerfelték is Blitzet

|

A teszt szerveren dolgozók elszámoltak valamit, aminek következtében Blitz nemhogy a játék legerősebb operátora lett, de olyan félelmetesre sikeredett, hogy rémálmainkban is kísérteni fog.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt élesítették a Rainbow Six: Siege legújabb frissítését a TTS-en, ahol nemcsak az Outbreak játékmódot próbálhattuk ki, hanem az új operátorokat is.

Hirdetés

Természetesen bekerültek a buffok és nerfek is, így Ela már gránát helyett pajzzsal szaladgált a pályán, és Blitz is 2-2-es operátorrá változott 3-1-es helyett. Ez első hallásra talán nem tűnik olyan hatalmas változtatásnak, de a gyakorlatban valahogy így kell elképzelni a támadót:

Néhány ilyen kör elég volt ahhoz, hogy a játékosok poszttraumás stressztől szenvedjenek, egyszerűen félelmetes volt már a hangja is a folyosón közelítő operátornak, ha pedig Lion és Finka is jöttek mögötte, akkor 30 másodpercig sem tartottak a körök. Szerencsére a Ubisoftnál rájöttek, hogy Blitz azért ilyen gyors, mert nem működik a pajzsos operátoroknál használt módosító, ami visszafogná a sebességét. Ezt a hibát mostanra orvosolták, így a jövőben egy fokkal lassabban robog majd felénk a gyorsvonat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)