Hirdetés

Rainbow Six Siege - újabb teaseren az új operátor, kiderült, mikor rajtol a következő szezon

|

Már csak két hét van hátra a Rainbow Six Siege Pro League döntőjéig, ahol leleplezik majd a következő évad újdonságait, de a Ubisoft addig is bőszen csöpögteti az információt az arra kiéhezett rajongóknak.

Hirdetés

Mivel a Siege második évének második szezonja az új tartalmak bevezetése helyett elsősorban a technikai problémák kijavításáról szólt, a rajongók már igencsak rá vannak pörögve a Season 3-ra, ami néhány héten belül el is indul.

A Ubisoft eddig nem sok konkrétumot árult el az operátorok vagy az új pálya kapcsán, a nagy bejelentést ugyanis a Pro League döntőre tartogatják, amit augusztus 25-26-án rendeznek majd a gamescomon. Ahogy a Siege játékosbázisa, úgy a nyereményalap is megnőtt, a világ 8 legjobb csapata (3 európai, 3 amerikai és 2 brazil osztag) 237 500 dollárért játszik majd.

Néhány nappal a nagy leleplezés után, augusztus 29-én el is indul a szezon és táncba vihetjük a három új operátort. Legalábbis ami a Season Pass tulajdonosokat érinti, a többiek ugyanis ezúttal is csak egy héttel később, szeptember 5-én kapnak hozzáférést az Operation Blood Orchid névre keresztelt szezon karaktereihez. A pálya most már minden kétséget kizáróan egy vidámpark lesz. A videóban egyszer hátulról, egyszer pedig szemből látunk egy operátort, de egyelőre az sem biztos, hogy ez ugyanaz a karakter (szerintem például nem).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)