Hirdetés

Rainbow Six: Siege - lesújtott a banhammer, repültek a boostolt játékosok

|

Beindult a Rainbow Six: Siege új anti-cheat rendszere, ami ezúttal nem közvetlenül a csalókkal foglalkozik.

Hirdetés

Vannak olyan játékosok, akik nem elégedettek a matchmaking rendszerben elfoglalt helyükkel, és ahelyett, hogy magukban keresnék a hibát, akár illegális eszközöket is bevetnek, hogy feljebb jussanak a ranglétrán. Cheatet használni nem mindenki akar, viszont sokan hajlandóak akár fizetni is azért, hogy jobb játékosok (vagy ne adj' isten csalók felhúzzák őket magasabb szintre).

Hirdetés

Ebből lett most elege a Ubisoftnak, ezért kis csúszással ugyan, de tegnap végre élesítették az új anti-cheat rendszert, ami pontosan olyan emberekre vadászik, akik csalók boostoltak a rangsorolt meccsek során. Délután-este folyamatosan pörgött a képernyőn az "xy was banned for being boosterd by a cheater" felirat (akkor kacagtam nagyot amikor a paidforboost001 nevű embert vágta ki a rendszer).

via Gfycat

A héten fontos bejelentést is tesz majd a Ubi a témával kapcsolatban, annyi viszont biztos, hogy legalább 600 embert vágtak most ki ezzel a módszerrel, és eszük ágában sincs leállni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)