Hirdetés

Rainbow Six: Siege - jutalmat kapunk, ha jelentjük a hibákat a Ubisoftnak

|

A stúdió egy kis aprósággal hálálja meg a rajongóknak azt, hogy segítik jobbá tenni a játékot.

Hirdetés

Remek lövölde a Rainbow Six: Siege, de akadhatnak még benne olyan zavaró apróságok, amelyek esetleg belerondítanak a játékélménybe. A Ubisoft új kezdeményezésének köszönhetően pedig most ajándékot is kapnak azok, akik besegítenek a problémák felkutatásában.

Hirdetés

A srácok folyamatosan igyekeznek javítani a játék hibáit, és tavaly a rajongókat is bevonták ebbe a folyamatba az R6Fix programmal, amin keresztül már több mint 7000 hibabejelentés érkezett hozzájuk. Most pedig kicsit továbbfejlesztik a dolgot a Bug Hunter Program névre keresztelt újdonsággal. Ez gyakorlatilag egy ösztönző kezdeményezés a játékosok számára, hogy jelentsék a bugokat, ugyanis már jutalom is jár a segítségért.

Továbbra is az R6Fix oldalán lehet beszámolni a talált problémákról, azonban mostantól az, aki három tényleges bugot talál, egy különleges Frost charmot kap ajándékba. Viszont ez csak a kezdet, mert a Ubisoft további jutalmakat tervez, így ha sok valódi hibát jelentünk, akkor később még több apróságot vághatunk zsebre.

A stúdió hivatalos blogbejegyzésében még többet olvashattok a programról.

Ti jelentettetek már bugot a Ubisoftnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)