Hirdetés

Rainbow Six: Siege - nagyon laza Elite felszerelést kap Capitao

|

A brazil támadó hamarosan nemcsak katonai gúnyában, hanem akár farmernadrágban is harcba vonulhat.

Hirdetés

Sok kozmetikai cuccot találunk a Rainbow Six: Siege-ban, ám ha igazán egyedivé szeretnénk tenni egy-egy operátort, akkor a legjobb választás erre az Elite szett megvásárlása. Sajnos nem mindenki kapott még ilyet, de folyamatosan bővül a lista, és a Ubisoft most be is mutatta nekünk a legújabb divatot jelképező szettet.

Hirdetés

Bemutatkozott Capitao Elite új ruhája, a Responsa, ami a jól megszokott extrákkal egészíti ki a karaktert, és alaposan megváltoztatja a megjelenését. Az operátorból így egycsapásra egy laza, farmergatyában császkáló arc lesz, akinek a hátán természetesen ott van a megbízható, szintén új külsőt kapott számszeríja. Ezek mellett a csomag tartalmaz még például skineket a Para-308, M249 és PRB92 fegyverekhez, egy Elite Capitao Chibi charmot, valamint egy menő győzelmi animációt is.

A Responsa elméletileg december elején kerül be a játékba. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)