Hirdetés

Rainbow Six: Siege - kikerül a bizonyos szavak használatáért járó automatikus ban

|

A Ubisoft végre átalakítja azt a rendszert, ami a nem toxikus játékosoknak is okozott némi fejfájást.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege játékosai valószínűleg jól tudják, hogy meccs közben azonnali ban jár azért, ha nem túl kedves kifejezéseket, például rasszista jelzőket írunk a chaten. Azonban ez a megoldás a normálisan viselkedők játékélményét is negatívan befolyásolta, így a fejlesztők kénytelenek változtatni rajta.

Hirdetés

A Ubisoft a játék hivatalos oldalán jelentette be, hogy december 10-én, vagyis ma érkezik egy frissítés, ami egy szűrővel bővíti a chatet. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy mostantól a játék nem tilt ki minket bizonyos időre, ha nem megfelelő szavakat írunk a chatre. Ehelyett kapunk egy figyelmeztetést, hogy a tiltott kifejezést tartalmazó üzenet nem kerül elküldésre, és ellenőrizni fogja azt a csapat.

A fejlesztők egyébként azért hozták meg ezt a döntést, mert ugyan volt pozitív hatása is az automatikus bannak, de sajnos sok olyan felhasználó játékélményén is rontott a dolog, akik egyébként nem viselkedtek toxikusan. 

Szerintetek jó döntés volt ez a Ubisoft részéről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)