Hirdetés

Rainbow Six: Siege - hackerek most épp a kezdőhelyre teszik a hatástalanítót

|

Úgy tűnik, ez az év a csalók éve a Rainbow Six: Siege-ben: a teleportálgatás után itt egy újabb kivédhetetlen hack.

Hirdetés

320 óra játék alatt mindössze egyszer találkoztam cheaterekkel a Rainbow Six: Siege-ben, akkor a teleportálgatásnak lettem áldozata. Ez a Chimera alatt jött be; a csaló játékosok azonnal a másik csapat tagjai előtt tudtak teremni, és lelőtték őket úgy, hogy az áldozatok tehetetlenek voltak. Frost csapdákkal lehetett próbálkozni, vegyes eredménnyel.

Hirdetés

Ma került fel egy videó a Redditre, amin az látható, hogy a védők a bombahatástalanító miatt buknak egy kört. Mint a visszajátszásból kiderül, a szerkezet a támadók kezdőjére lett lerakva, nem pedig egy bomba mellé, ahogy kellene.

Hackers can plant the diffuser on spawn now (names blacked out to not break the rules) from r/Rainbow6

Nyilván elég nehéz ezzel bármit csinálni. A Ubisoft illetékesei megígérték, hogy utánanéznek, reméljük, mihamarabb tesznek valamit a probléma megoldása érdekében. Szerencsére a csalók száma még így is elenyésző.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)