Hirdetés

Rainbow Six: Siege - az új defuser és a kamera alaposan felkavarhatja a metát

|

A TTS-en már kipróbálhatóak a Rainbow Six: Siege újításai, és ha minden marad ebben a formában, akkor néhány dolgot bizony újra kell majd tanulnunk.

Hirdetés

Tegnap már beszámoltunk néhány változtatásról a Rainbow Six: Siege újításait illetően, azonban mivel már elérhető a TTS, mindenki ki is próbálhatja ezeket, a videósok pedig szolgáltatják is az anyagokat bőszen.

Hirdetés

Nézzük is mindjárt az új golyóálló kamerát. Castle, Frost, Mute, Doc, Caveira és Vigil kapnak belőle biztosan, bár utóbbi kettő kis eséllyel fogja lecserélni az impact gránátot. A kamerát a Yager ADS-hez hasonlóan lehet padlóra vagy falra ragasztani (dobni tehát nem), méretre pedig akkora, mint egy Mute jammer. Csak szemből golyóálló, így oldalról ki lehet lőni, de szétverni és szétrobbantani is tudják a támadók, az EMP pedig 5-10 másodpercre semlegesíti. A különlegessége, hogy Glazhez hasonlóan átlát a füstön, ami hatalmas előnyt jelenthet a támadóknak.

Megváltozik a bomba (pontosabban a hatástalanító) hatástalanítása is. A jövőben nem szétverni kell a kis dobozt (ez elég nevetséges volt, azért lássuk be), hanem egy kis tablettel fogjuk tudni megpiszkálni. Magán a mechanikán egyébként semmit nem változtattak, úgyhogy nem most rontották el a játékot azzal, hogy a falon és padlón keresztül is fel lehet szedni a kütyüt, mint ahogy azt sokan megpróbálják beállítani. Az már érdekesebb, hogy a lerakásnak csak az elején lesz hangja, így könnyebb lesz fake-elni. Ezzel együtt most sokan megismerik ezt a trükköt, úgyhogy erre is oda kell majd figyelni.

Echo egy helyett a jövőben két drónnal indul, amikre mostantól a többiek is rá tudnak váltani, sőt, tagelni is tudnak belőle, ami miatt sokan már most ki vannak akadva. Három helyett viszont csak kettőt tud pukkanni a Yokai, mielőtt újra kell töltődnie. További érdekesség, hogy a jövőben előbb választunk szobát, és csak utána operátorokat, valamint elveszik a gyors leanelés lehetőségét (pontosabban felgyorsítják a mostanit), úgyhogy nem kell több száz órát beleölnötök abba, hogy úgy tudjatok kihajolni a sarok mögül, mint Noted.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)