Hirdetés

Rainbow Six Siege - képeken a két új karakter

|

Két kanadai terrorelhárítóval bővül a játszható karakterek sora az első Rainbow Six Siege DLC-vel, akik egyedi képességeit az screenshotokról ismerhetjük meg.

Hirdetés

A Rainbow Six Siege-et a jónéhány különböző operátor tette izgalmassá, akiknek a különböző képességei és eszközei egészen más kölcsönhatásokba lépnek egymással a csapatok összeállításától függően. A nemrég elhalasztott DLC-vel két új karakter érkezik, de már most megleshetjük őket néhány képen.

Az Operation Black Ice-szal a kanadai Joint Task Force 2 két terrorelhárítója kerül majd be a Rainbow Six Siege-be, a védők oldalán Frostot, míg támadáskor Buckot választhatjuk majd. Róluk a karakterválasztó képernyőn készült két-két screenshot, amiből kiderül, mik a rájuk jellemző kütyük: Frost egy csapdát tud elhelyezni, ami egy helyben tartja az ellenfeleket, akik belelépnek, míg Buck az elsődleges fegyveréhez egy, a cső alá rögzített shotgun kiegészítőt kap, aminek hála nem kell majd választanunk, hogy közelre, vagy távolra alkalmas fegyvert akarunk magunkkal vinni az adott körben.

Nektek hogy tetszik a két új karakter?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)