Hirdetés

Rainbow Six: Siege - ez lehet Doc elite öltözéke?

|

Első világháborús skint kaphat a francia orvos.

Hirdetés

Valkyrie után Thatcher lesz a következő, akinek külsejét némi R6 kreditért cserébe az alaptól jelentősen eltérőre változtathatjuk. Aztán jöhet a doki.

Hirdetés

A japán R6S News valahogyan kibányászta a játékból Doc elite skinjét, melyet az első világháborús szanitécekről mintáztak. Befigyel egy pornósbajusz, egy sisak, a hátára nem kevés motyó kerül, és ha ő lesz az MVP, egy zászlóval pózolva pipázgat, ami elég menő. A csatorna többször is megbízhatónak bizonyult.

IQ és Valkyrie elit skinje még március környékén szivárgott ki, előbbi áprilisban, utóbbi májusban került be. Június Thatcheré, így az átalakított Docot júliusra várhatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)