Hirdetés

Rainbow Six: Siege - egy hacker lesz az egyik új karakter

|

A koreai támadó operátor, Dokkaebi elég jól felkavarhatja a metát.

Hirdetés

A hétvégén jelentik be az Operation White Noise újdonságait. A pályát, avagy a Mok Myeok Towert már láthattuk, viszont a Rainbow 6 alakulat új tagjairól még semmit nem tudni.

Hirdetés

A Ubi Blogon idő előtt közzétettek egy blogposztot, melyben a koreai támadó, Grace "Dokkaebi" Nam mutatkozik be. Dokkaebi egy hacker, aki a sztereotípiának megfelelően sok energiaitalt iszik. Képességeit pontosan nem részletezték, de ha tudná használni a védők kütyüjeit (pl. a kamerákat), az elég menő volna. Fegyverként egy MK14 EBR mesterlövész puskát vagy egy BOSG. 12.2 shotgunt válaszhat, másodlagosnak pedig beállíthat egy C75 Auto vagy egy SMG-12 géppisztolyt. Erősnek tűnik, valószínűleg az is lesz, majd két héttel megjelenése után letekerik, mint mindig.

Mit szólnátok egy hackerhez? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)