Hirdetés

A Rainbow Six Siege drónjai erősebbek, mint gondolnád (videó)

|

Van, hogy kilövik őket, mielőtt bármi hasznosat csinálhatnának, de kis szerencsével a Rainbow Six Siege drónjai egymagukban is megnyerhetnek egy meccset.

Hirdetés

A Rainbow Six Siege-ben annyi különböző eszközünk van, hogy némelyikről hajlamosak vagyunk megfelejtkezni, így például a védők részéről a kamerák, vagy a támadók oldalán a különböző drónok gyakran kihasználatlanul maradnak. De van néhány játékos, akik meccseket tudnak nyerni a kis robotokkal.

Több érdekes taktika is kialakult már, amiknek a főszereplői a kis drónok, például többen elérték már, hogy a védők lelőjék a túszt, akinek nem eshet bántódása, miközben egy idegesítő drónt próbáltak kiiktatni. Erre egy kiváló példát láthattok lejjebb Eden Lane videóján, akinél az Ace Ryan nevű játékos egy sokkal egyszerűbb megoldást választott, és egyszerűen kiosztott egy fejlövést a shock drone-nal.

Szintén a Rainbow Six Siege elmésebb taktikái közé tartozik teKed Out megmozdulása, amikor türelmesen, több próbálkozással kicsalt egy a bombát védő játékost, akit aztán saját kezűleg iktatott ki. Persze ahogy egy másik jelenetből kiderül, néha inkább a drón kezelőjére várnak kellemetlen meglepetések.

View post on imgur.com

Veletek történt már valami hasonlóan látványos az új Rainbow Sixben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)