Hirdetés

Rainbow Six: Siege - így ünnepeljük a húsvétot

|

Nem volna rossz egy tojásgyűjtő mód sem, de a Ubisoft valami ennél sokkal egyszerűbbet talált ki az ünnepre.

Hirdetés

A Blizzardot hidegen hagyja a közelgő húsvét, de szerencsére a Ubisoftot nem. A csapat láthatóan a csoki nagy rajongója, ugyanis a valentin napi bonbonos doboz után most egy csokinyuszit szerezhetünk a fegyverünkre.

A Rainbow Six: Siege friss heti kihívásai közé két szezonális került, mindkettő egy-egy fityegőt ad. Aki 2500 ponttal lesz MVP (avagy az élen végez) egy multis meccsben, megkapja a tojásokkal teli kis kosarat, aki pedig 4500 pontot ér el, a nyuszit is ráaggathatja fegyvereire. Mint mindig, most is a Uplay kihívások között találjátok meg ezeket, ne felejtsétek el aktiválni vagy a játékon belül, vagy böngészőből, esetleg a mobilos alkalmazásból. 

Egyébként a többi kihívás szokványos:

- multiplayerben a GIGN (Twitch, Montagne, Rook, Doc) tagjaival 8 kört, a Navy SEALs-esekkel (Blackbeard, Valkyrie) 4-et kell nyerni;
- támadóként három győzelem szükséges;
- 7-et kell ölni gépfegyverrel,
- 7-et bármilyen kütyüvel vagy késsel;
- Terrorist Huntban pedig a GEO operátorait (Jackal, Mira) szükséges elvinnünk.

Mielőtt vadul ráindulnánk, hallgassátok meg versben:

Közel már a húsvét, tojnak majd a nyulak,
A Ubisoft is készült valamivel.
Aki egy meccs végén a csapat legjobbja lesz
Csokinyulas fityegőt s kis kosarat visz el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)