Hirdetés

Rainbow Six: Siege - átalakulnak a különböző kiadások

|

Ismét eljött az ideje, hogy megkavarja egy kicsit a Ubisoft a Rainbow Six: Siege értékesítését. Mi ezzel csak jól járunk.

Hirdetés

Tavaly januárban változtatott a Ubisoft azon, hogy hogyan és mennyiért vehetjük meg a Rainbow Six: Siege-et.

Hirdetés

Most, a negyedik év indulásának közeledtével megszűnnek csomagok, valamint újak jönnek. A Starter Edition eltűnt, a legolcsóbb az alapjáték lesz, melyet 20 euróért szerezhetünk be, és már nem ad minden alap karakterhez hozzáférést, 500, 1000, 1500 vagy 2000 Renownért lehet őket feloldani attól függően, az adott alakulatból mennyit vásároltunk már meg. Aki korábban a Starter Editiont vette, annál a játék most automatikusan az alapváltozatra vált, így  normál sebességgel kapja a Renownt.

A következő szint a PC-n 30 eurós, konzolon 40 eurós (kb. 13 000 forintos) Deluxe Edition, amiben a Year 1 Pass is szerepel, így az első év nyolc terrorelhárítóját (Frost, Buck, Caveira, Capitao, Hibana, Echo, Valkyrie, Blackbeard) is az első pillanattól fogva irányíthatja, aki ezt választja. A PC-n 60, konzolon 70 euróba (kb. 23 000 forint) kerülő Gold Edition ezen felül a Year 4 Passt is magába foglalja, míg a platformtól függően 100 vagy 110 eurós (kb. 36 000 forintos) Ultimate Edition minden eddig megjelent, illetve a negyedik év során érkező terrorelhárítót azonnal elérhetővé tesz.

Emellett a Ubisoft azt is bejelentette, hogy minél régebbi egy terrorelhárító, a következő szezontól annál kevesebb Renownt kell költenünk a feloldására. Erről a hétvégén tudhatunk meg további részleteket.

Az eddigi szezonokat az alábbi videó foglalja össze:

Csütörtöktől vasárnapig nem csak hogy ingyen lehet majd játszani a játékkal, de emellett jelentős, akár 70%-os kedvezménnyel fogjuk tudni megvásárolni. Éljetek a lehetőséggel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)