Hirdetés

Rainbow Six Siege - hamarosan gyengül Ela

|

Az csak a héten derül majd ki, milyen változtatásokat hoz a Rainbow Six: Siege következő frissítése, de az már biztos, hogy a lengyel operátor fegyvere változik.

Hirdetés

Mivel folyamatosan érkeznek az új karakterek a Rainbow Six Siege-be, néha nem egyszerű a Ubisoft Montréal dolga a viszonylagos egyensúly fenntartásával. Sokak szerint jelenleg Ela jelenti az egyik legnagyobb problémát; a készítők megerősítették, hogy hamarosan vele is foglalkoznak.

Hirdetés

Ezt még nem a változtatások hivatalos listájából tudjuk, hanem a Twitterről, ahol az egyik Siege e-sportoló panaszkodott a lengyel operátor túlságosan is erős géppisztolyára. Erre válaszolta az egyik, a közösséggel is kapcsolatot tartó fejlesztő, hogy még a héten közzéteszik a Rainbow Six Siege következő patch note-jait, de aki OP-nak érzi a karaktert, az megnyugodhat, nerfelni fogják. Azt még nem árulta el, hogy pontosan mit is változtatnak rajta, de akinek álmatlan éjszakákat okozott a Scorpion hangja, az hamarosan fellélegezhet.

Szerintetek most nagyjából rendben van a játék egyensúlya?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)